پیچ اینستاگرام نوین فوم
کليک کنيد

فوم آکوستیک

فوم آکوستیک یا پنل صداگیر و نویز گیر محصولی بسیار کاربردیست. این پنل های آکوستیک از جنس فوم سلول باز در ضخامت، چگالی و ابعاد و اشکال محتلف اولید می شوند. زمانی که تصمیم به صداگیری دیوارهای منزل و یا محل کار خود دارید، اولین چیزی که به ذهنتان خطور می‌کند فوم آکوستیک است. این فوم یک فوم سلول باز است که به  عایق صوت و عایق صدا نیز شهرت دارد اولین گزینه برای صداگیری دیوارهای استودیوها و یا هر مکان دیگری که نیاز به صداگیری دارد، پنل های ابر آکوستیک  می‌باشد. اما در گام بعدی آنچه شما را به چالش می‌کشد انتخاب یک نوع از انواع مختلف فوم آکوستیک است. این فوم‌ها در طرح‌ها و اشکال مختلفی تهیه می‌شوند و کاربرد و توانایی هر کدام برای جذب صدا و کاهش نویز با دیگری متفاوت است. در این مقاله انوع مختلف آکوستیک تولیدی نوین‌فوم را به شما معرفی می‌کنیم:

انواع فوم آکوستیکانواع اکوستیک عایق صوت

فوم آکوستیک صاف

در این نوع، پانلها مسطح و بدون شیار می‌باشند. این نوع فوم‌ آکوستیک، نسبت به انواع دیگر از قابلیّت صداگیری پایین‌تری برخوردار است. سطح صاف این نوع فوم باعث می‌شود بخش زیادی از امواج صدا پس از برگشت به سطح دوباره بازتاب پیدا کند. این فوم‌ها برای استودیوها که باید بازتاب و پژواک صدا در حداقل ممکن باشد گزینۀ مناسبی نیستند.

بهتر است این فوم‌های صاف برای اماکنی که کنترل صدا از حساسیت کمتری برخوردار است استفاده شوند. برای پوشاندن دیوار و سقف سالن‌های سینما، مطب‌ها و بیمارستان‌ها و اتاق خواب و یا دیوار مشترک، میتوان از فوم‌های صاف استفاده کرد. ترکیب کردن فوم‌های صاف با انواع دیگری از پنل های فوم‌های آکوستیک به زیبایی و صداگیری بیشتر منتهی خواهد شد.

عایق صوتی مکعبی 

در هر پانل عایق صوتی مکعبی، مکعب‌های متعددی دیده می‌شود که با شیارهایی از هم جدا شده‌اند. این نوع آکوستیک دارای طراحی خاص و فریبنده‌ای است. صداگیری و جذب صوت آکوستیک مکعبی بیشتر از آکوستیک ساده و کمتر از شیاردار است. فوم آکوستیک مکعبی برای پوشش دیوارهای اداره‌جات، اتاق‌های کنفرانس و سالن‌های همایش بسیار مناسب است. استفاده از این نوع آکوستیک علاوه بر صداگیری دیوارها، محیط را شیک و جذاب خواهد کرد.

فوم آکوستیک شیاردار

این نوع از آکوستیک بیشتر به نوع مسطح شبیه است. با ایجاد شیارهایی زیبا و منظم بر سطح فوم آکوستیک، زیبایی و صداگیری این فوم را افزایش داده‌ایم. این فوم‌ها از صداگیری نسبتاً بالایی برخوردار هستند و برای صداگیری جداره‌های اتاقک آسانسور، دیوارها و سقف کارخانه‌ها و کارگاه‌ها و هم‌چنین برای عایق صوتی اتاق تلویزیون می‌توانند بسیار مناسب باشند.

در موقع نصب توجه داشته باشید پانلهای آکوستیک شیاردار را به صورت قرینه و رو به روی هم نصب کنید، و یا اینکه شیارهای پنل ها در جهت‌های متفاوت قرار گیرند، تا میزان صداگیری آنها به حداکثر ممکن برسد.

آکوستیک شونه تخم مرغی

فوم صداگیر شانه تخم مرغی

فوم آکوستیک شانه تخم مرغی از رایج‌ترین انواع آکوستیک است. این عایق کاملاً ضد صداست و عموماً از آن برای پوشش دیوارها و سقف استودیوهای موسیقی استفاده می‌شود. طراحی این نوع فوم به گونه‌ای است که امواج صدا را از جهت‌های گوناگون دریافت و جذب می‌کند. فوم شانه تخم مرغی در ضخامت های ۳ تا ۸ میلی متر به صورت کف تا قله تولید و عرضه میگردد.

از این نوع فوم برای صداگیری دیوار و سقف استودیوهای موسیقی، اتاق تلویزیون و استودیوی شخصی، کارگاهها و کارخانجات که نیاز به صداگیری بالا دارند استفاده شود.

فوم آکوستیک هرمی

نوع هرمی، یکی دیگر از انواع فوم آکوستیک است. آکوستیک هرمی نیز مانند عایق شانه‌ تخم مرغی از نویزگیری بالایی برخوردار است. صداگیری آکوستیک هرمی و تخم‌مرغی چندان متفاوت نیست، تفاوت این دو نوع بیشتر در زیبایی و ظاهرشان است که نوین‌فوم با تولید و ارائۀ هر دو نوع این فوم‌ها گزینه‌های انتخابی مشتریان خود را افزایش داده است.

طرح‌های سفارشی

نوین‌فوم طرح‌های سفارشی شما را پذیراست و برای تولید و ارائۀ طرح‌های مورد نظر شما اعلام آمادگی می‌کند.نوین‌فوم مفتخر است همۀ طرح‌های معرفی شده را در ضخامت‌ها، سایزها و رنگ‌های متنوع و سفارشی تولید و عرضه کند. جهت سفارش انواع فوم صداگیر ، مشاوره برای صداگیری دیوار مشترک و ساخت اتاق عایق صدا و استودیو خانگی با شماورین نوین فوم تماس بگیرید.

کاربرد عایق آکوستیک:

  • استودیو موسیقی و ضبط صدا
  • اتاق تمرین و آموزشگاه های موسیقی
  • سالن های آمفی تئاتر و سینما
  • اتاق ساند پروف برای ضبط پادکست

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره خرید و قیمت فوم آکوستیک و مشاوره تخصصی درباره انواع این محصول با مشاورین کارخانه نوین فوم تماس بگیرید.

[ratings]
محصولات پیشنهادی